Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FELOSZLIK AZ RBD!!!

2008.08.16

Az RBD feloszlik! Nem hiszem el! Bejelentették,hogy feloszlanak és ők is sajnálják,de vége. Az egyik ok az az ,hogy összevesztek az Emivel,akik a koncerteket szervezték,de elméletileg a Televisa-val is voltak problémák. A turnét még befejezik és lesz egy új lemez,aminek a munkálatait októberben kezdik és 2009. februárjában várható az új CD megjelenése.

itt egy videó ,amin beszélnek erről. ---> Katt

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rbd

(mia, 2008.09.17 18:01)

Nem rég olvastam h feloszlik az RBD.Teljesen hirtelen érintett hisz azt hittem ők nem ilyen hamar válnak el mint pl:az erreway.Tudom nekik sem lehet most könnyű és teljesen megértem őket.Ilyen sikert 1 sorozat sem ért el mint ők.Hálás vagyok nekik az elmúlt 4 évért(igaz én csak 2006-ban kedveltem meg őket)a rengeteg dalokért és klippekért amiket nekünk rajongóknak készítettek mindig.Tudom mi rajongók mindig is fontosak leszünk számukra és ők is nekünk.Remélem késöbb újra összeáll Dul,Annie,Puncho,Cris,Mai és Ucker.Kiváncsi leszek az új albumra amit 2009re készítenek.Biztos h nem én leszek az egyetlen 'LÁZADÓ'aki megveszi ezt az albumot az ő emlékükre.
Sok szerencsét nektek Anahí,Maite,Cristian,Alfonso,Dulce Maria és Christopher a jővöben.Imádlak titeket.I Love You.Te quiero para siempre.Mia