Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek az RBD feloszlása elleni kampányról

2008.08.16

Forrás : rbd.com.ro

Köszönet a fordításért Edinának!

Az Acasa Tv nagyon sok üzenetet kapott és ezért ma 17 : 30-kor lesz egy műsor,ami arról fog szólni,hogy miért oszlik fel az RBD. Az RBD rajongók minden országban szomorkodnak és nem tudják elhinni,hogy mi történt ilyen hirtelen az ő pop-rock csapatukkal. A rajongók szerveznek egy kampányt,ami augusztus 23-tól szeptember 6-ig tart,amiben arra kérik az RBD ,hogy ne csináljál ezt és így lesz ez Romániában is.

 Ezért ide leírom azt az e-mail ,amit egy rajongótol kaptam a kampányról.

 Szia Mindenkinek!

Mindent,amit mondtam elvégül nagyon egyszerű. Románia lázadó! 4 év alatt az RBD volt a mi álmunk...a mi célunk...gyertek csináljunk valamit,hogy megőrizzük ezt az álmot. Nekem ez a legszebb álmom az egész életemben! Az RBD több,mint egy banda,több mint a jelen csapata, egy stílus...az RBD valami olyan,ami tele van varázslattal,ami reményt ad,ami megmutatja,hogy van okod,hogy boldog legyél!Gyertek legyünk több,mint egy csapat rajongó,csináljunk egy kampányt!Gyertek bizonyítsuk be mi is,igazi rajongók,tegyük lehetővé az álmunkat. És ezért ajánlom fel ,hogy a koncert napján (2008. 09.06.) csinájunk nekik egy meglepetést,s mutassuk meg,hogy Románia lázadó! És azt is mutassuk meg nekik,hogy a mi álmunk,a rajongók álma is közös. Mindenkinek kell legyen azon a napon akár egy felsője,ami fehér és RBD felirat van rajta,bármi csak RBD-vel kapcsolatos legyen: kartonok,ballonok,mindenki amit tud hozni. Gyertek bizonyitsuk be hogy csak mi, a mostani generacio,akarunk csinalni egy lazadast az RBD miatt! Az RBD nem csak Anahi,Poncho,Dulce Maria,Christopher,Christian és Maite, RBD vagyunk mi is! Egyszer az életben csinaljunk mi is valamit amire büszkék lehetünk! Csinaljunk azt, amit csak ők tanitottak meg nekünk: ne adjuk fel az álmainkat...! Ha megcsináljuk,akkor az álmunk majd egy szuper emlékké valik,de tudom hogy mi nem akarjuk ezt,egy kicsit sem főleg most! Gyertek akarjunk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

minden áron

(Maia, 2008.08.17 18:31)

én ha addig élek is de elmegyek egy koncira megfogadtam!!!! annyira kár!!!

válasz

(Annie, 2008.08.17 12:57)

Ezt nem nekem írták,hanem a www.rbd.com.ro oldalon volt és lefordította a barátnőm a levelet is. Sajnos nem megyek a koncertre,mert Bukarest tőlem nagyon messze van. De én is nagyon-nagyon sajnálom,hogy vége lesz!És ,hogy már soha nem lesz lehetőségem elmenni a koncertjükre meg minden!

én benne vagyok

(Maia, 2008.08.17 12:04)

lázadjunk!!! csak nem tudom hogy jutok el a koncira!!!! de igaza van a lánynak!!! te mit írtál vissza Annie? te mész a koncira???? nekem az RBD az életem!! megváltoztatták az életem!!

zizibenci@yahoo.com

(reni, 2008.08.17 10:22)

ez nem igazsag nem akarom hogy szetvalljon az RBD mindenki az RBD szereti